Over mij

Nieuwsgierig naar wie er achter dit blog zit? Nou, ik dus. Mirjam is de naam. Of Mim, in het kort. Inmiddels al in de tweede helft van de dertig, nog steeds jonger geschat dan ik ben, en dat wil ik ook graag zo houden.

Ik heb van jongs af aan al van schrijven gehouden en doe het nog steeds heel graag. Voor mijn werk in de online marketing of als freelance copywriter, maar ook gewoon als hobby op dit blog of in de vele fictieverhalen die in een groot archief op mijn computer ongepubliceerd staan te wezen.

Daarnaast ben ik kort geleden met een schok tot de conclusie gekomen dat ik ouder word. Neeee! Nouja, okee, zo erg is het niet. Ik heb een leuke baan, een lieve man, (nog) geen kinderen maar wel een kat, en ik woon op een van de mooiste plekken van Nederland: de Achterhoek. Dat maakt een hoop goed!

Wat het niet goedmaakt is dat ook mijn huid wat ouder wordt en dat ik met die drukke baan, huishouden en grote tuin niet heel veel tijd overhoud om lekker te tutten, heel veel tijd in de sportschool te hangen, supergezond te eten of meer van dat soort. Dat maakt je soms wel jaloers op de single fashionista’s met een klein appartementje in de grote stad die huid, haar en make-up tot een soort kunst hebben verheven.

Daarbij heb ik ook geen idee meer wat het beste is voor mijn (ook ouder wordende) huid – de spulletjes die ik vroeger zo gemakkelijk wegsmeerde geven nu bultjes, pukkeltjes, jeuk of gewoon een hele vette (of juist droge) huid. Naast oud worden en weinig tijd hebben moet ik dus ook weer op zoek naar dingen die voor mij goed werken. En daarom probeer ik van alles uit: van merken waar ik nog nooit van heb gehoord tot oude favorieten (Rituals!), alles komt voorbij. En alles wat ik intussen leer over huid en haar ook. Hopelijk help ik er iemand mee die ook zo’n druk leven heeft – of gewoon nieuwsgierig is naar nieuwe producten.

Lees en leef mee, en laat me vooral weten als je zelf een mooi of goed product hebt gevonden – ook die probeer ik graag een keertje uit!