Wie hier vaker komt heeft het vast al gemerkt: het is hier een maandenlang heel erg stil geweest! Wat is er aan de hand? Geen blogs meer? Geen inspiratie meer? Is Huid ’n Haar opgedroogd? 

Niets van dat alles, gelukkig. Ik heb nog hele bakken vol inspiratie en ben nog lang niet klaar met het uitproberen van allerlei beautyproducten! Maar ik heb het wel even heel druk gehad en daar vertel ik je graag wat meer over. 

Een tijdje geleden schreef ik al over grote drukte en lange reistijden op het werk. En daar ben ik de afgelopen maanden ook nog steeds heel druk mee geweest, waardoor er minder energie overbleef om in mijn blog te steken. 

Maar daarnaast is er nog iets anders aan de hand. Iets waarover ik zeker niet mag klagen (maar het wel doe) en waar ik nog heel, heel lang mee bezig zal zijn. Ik ben namelijk zwanger! 

Natuurlijk heb ik een tijdje moeten wachten tot ik het grote nieuws ook hier op mijn blog kon vertellen – inmiddels zit ik alweer in de dertiende week, zijn we uit de grootste gevarenzone en kan ik hopelijk wat meer gaan genieten. 

Het zijn er twee?!

Maar zelfs dat is nog niet alles. Bij de eerste echo stond ons namelijk nog een verrassing te wachten: we verwachten niet een, maar twee kindjes! Ik was wel even in shock, maar inmiddels vind ik het ontzettend leuk en bijzonder en kan ik niet wachten om mijn beide kleintjes te ontmoeten. 

De dieetplannen met Weight Watchers gaan dus even de ijskast in, maar in plaats daarvan komt er dus regelmatig een update over de twee kleintjes in mijn buik. En natuurlijk over beautyproducten die je veilig tijdens je zwangerschap kunt gebruiken. En tips over zwangerschapsstriemen, hormonale huidprobleempjes en meer beautynieuws voor zwangere beauties. Een nieuw onderdeel van mijn leven, en dus ook van mijn blog. 

Vanwege moeheid en misselijkheid (een tweeling-zwangerschap is best zwaar!) zal ik niet altijd meer trouw drie keer per week bloggen, maar ik doe wat ik kan – en probeer in ieder geval de unboxings weer op te pakken – want wie wil er nu niet weten wat er in al die beautypakketjes zit?

Tot snel! 


1 reactie

jackiessparemoments · 7 juni 2019 op 11:41 am

Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: