Reviews & Unboxings

Beauty Trash november: dit gooide ik weg

3 december 2018
Beauty Trash November - Banner

Gelukkig is het nog steeds zo dat ik de meeste dingen weggooi omdat ze gewoon op zijn. Deze maand is er dan ook maar een ding dat ik niet opgemaakt heb, maar toch weg doe. Hier is mijn Beauty Trash van deze maand: 

Ritual of Banyu Shower Foam

Beauty Trash November - Ritual of Banyu

Ik ben (nog steeds) gek op de douche-spulletjes van Rituals. De geur is gewoon zo fijn! Deze Shower Foam was de limited edition van afgelopen zomer en heeft dan ook een frisse, zomerse geur. De meningen over deze geur schijnen wat uiteen te lopen, maar ik vond hem erg fijn! Eigenlijk jammer dat het een limited edition was, ik zou hem zo nog een keer kopen. 

Rituals Make-up remover

Beauty Trash November - Rituals Makeup Remover

Deze remover op oliebasis heb ik inmiddels twee keer gekocht. Ik vond hem altijd erg prettig omdat hij ook waterproof mascara verwijderd, maar sinds ik met dit blog begonnen ben heb ik ook zo veel andere producten leren kennen! Hoewel deze stiekem nog speciaal voor mij blijft, stap ik denk ik toch over naar die van Caudalie…

Elvive Shampoo & Conditioner

Beauty Trash November - Elvive Full Fiber Shampoo & Conditioner

Tja, shampoo zit minder vaak in beautyboxen dus dat koop ik gewoon. Maar wel elke keer een ander merk, haha. Van dit setje van Elvive vind ik het niet zo erg dat het op is. Van meer volume heb ik niet zoveel gemerkt en mijn haar werd er vrij snel weer vet van. Ik heb het om de dag gewassen, maar als ik het echt vetvrij had willen houden had ik het elke dag moeten wassen. Jammer, hij ruikt wel erg lekker. Op naar de volgende fles! 

Mud Mask van Eve Lom

Beauty Trash November - Eve Lom Mud Mask

Dit kleine tubetje zat in de Limited Edition Eve Lom Box van Look Fantastic en is het enige niet-full size product dat ik deze maand heb opgemaakt. Ik had wat last van extra pukkeltjes en moddermaskers helpen mij om die rommel zo snel mogelijk weer op te ruimen en af te voeren. Deze van Eve Lom was heel fijn: hij maakte goed schoon, voelde prettig aan en liet mijn huid heel schoon en superzacht achter. Fijn masker!

White Brightening Cream van Eve Lom

Beauty Trash November - Eve Lom Brightening Cream

Van dit product vind ik het echt jammer dat het op is. Ook deze komt uit de Limited Edition Box, maar was wel full size. Hij is daardoor ook een flinke tijd meegegaan, maar helaas… een hele fijne creme, vol en rijk voor de winter, voor echt alle huidtypen en voelt heerlijk zacht. 

Charcoal Soap Sponge van Daily Concepts

Beauty Trash November - Charcoal Sponge Daily Concepts

Dit zeepje/sponsje zat in de Bluxbox van afgelopen herfst en heb ik met plezier helemaal opgebruikt. Het geurtje was erg fijn, lekker fris en een beetje spa-achtig. De droge huid na het douchen vond ik persoonlijk wat minder, maar als je je graag insmeert na het douchen is dat een veel minder groot probleem. Hij gaat ongeveer twee weken mee – ook ideaal voor op vakantie! 

Mattifying + Pore Minimizing Primer van Essence

Beauty Trash November - Essence Primer

Deze is eigenlijk niet op, maar ik ga hem toch weg doen. Ik gebruik niet vaak foundation en andere basis-dingen, en uiteindelijk is een primer toch bedoeld om daaronder aan te brengen. Daarnaast droogt hij mijn huid een beetje uit en dat voelt niet prettig. Hij heeft een tijd in de badkamer gelegen maar ik merkte dat ik hem daardoor eigenlijk niet gebruikte. Jammer maar helaas.

En dat was het alweer, mijn beauty trash van november! Het is niet heel veel, maar wel allemaal producten (behalve dan het masker) die ik dagelijks heb gebruikt. En met uitzondering van de shampoo zou ik ze gerust nog een keertje kopen!

Welk product gebruik jij met veel plezier? 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: