Reviews & Unboxings

Unboxing: de krachtige Goodiebox van februari

22 februari 2019
Goodiebox Februari - Banner

Deze week kwam hij weer binnen, de langverwachte Goodiebox van februari! Het thema voor deze maand is ‘Powered by’ en helpt je om jouw inner power te vinden. Natuurlijk kon ik weer niet wachten en heb ik snel alle goodies voor deze maand weer uitgepakt. Kijk en geniet mee!

Over Goodiebox

Goodiebox Februari

Voor wie nog niet bekend is met Goodiebox: dit is de nieuwste beautybox van Nederland waar je je op kunt abonneren. Voor €19,95 per maand krijg je elke maand een mooi doosje opgestuurd met zes beautyproducten om uit te proberen. Dat kan van alles zijn: huidverzorging, iets voor je haar, make-up of een mooie kwast of andere beauty-tool.

Het fijne aan Goodiebox is dat je, als je niet tevreden bent met je box, deze ook weer terug kunt sturen! En dan krijg je ook weer netjes je geld terug. Een echte ‘niet goed, geld terug’ garantie dus. Daarbij heeft Goodiebox ook een enorm leuke community op Facebook, waarin je onderling met elkaar kunt ruilen of tips voor gebruik kunt uitwisselen.

Thema: ‘powered by’

Het thema van de Goodiebox van februari is ‘powered by’. Gelukkig geen valentijn! De roze hartjes zijn hier inmiddels ook wel weer verdwenen, dus goed om ook eens naar jezelf te kijken in plaats van naar een ander. En de dames van Goodiebox helpen mee met het vinden van je eigen, innerlijke Wonder Woman.

De producten uit de box van deze maand zijn er dan ook op gericht dat jij je eigen ding kunt doen – met me-time op zijn tijd, en met producten die jou sterker maken. Go you!

De inhoud

Na al die nieuwsgierigmakerij wordt het wel tijd: wat zit er nu eigenlijk IN de Goodiebox van februari?! Ik vond weer zes mooie producten in mijn box, waaronder ook een paar (oude) bekenden. Dit zat erin:

Goodiebox Februari - Mesauda Base Coat

Rock Nail Hardening Base Coat van Mesauda Milano – een base coat voor je nagellakjes, maar volgens het boekje ook te gebruiken als topcoat of als glanzende nagellak. Een alles-in-een product dus!

Batiste Droogshampoo

Mini Dry Shampoo van Batiste – Deze heb ik al eerder gevonden in de goodiebag van Bluxbox. En ik vind ‘m geweldig. Ik weet dat niet iedereen even blij is met een droogshampoo, maar hij helpt mij net door dat ene dagje heen dat mijn haar aan de wortels een beetje vettig begint te worden. Fijn om er nog eentje te krijgen!

Bellapierre Banana Setting Powder

Banana Setting Powder van Bellapierre Cosmetics – Deze kreeg ik vorige maand al in de Look Fantastic Box en nu dus dubbel. Daarbij moet ik wel zeggen dat het een hele fijne poeder is en dus helemaal niet erg om twee keer te krijgen! Ik gebruik hem in combinatie met de cream uit de vorige Goodiebox en dat geeft een heel mooi, mat effect.

Raunsborg Handcream

Hand Cream van Raunsborg – Altijd fijn om te krijgen, een handcreme! Mijn handen zijn in de winter altijd erg droog en ik blijf dus smeren… fijn dus, zo’n lekkere grote tube! Volgens het boekje heeft deze in Denemarken al verschillende prijzen in de wacht gesleept, dus dat klinkt veelbelovend!

Miqura Preparty Mask

Preparty Moisturising Mask van Miqura – Een glittermasker! Jongens, dat belooft weer een funky Instagram-foto te worden! Met deze sheetmask krijg je (volgens het boekje dan) een flinke boost voor je huid en is alles weer perfect gehydrateerd. Ik ben benieuwd (en ook naar de glitters!)

Goodiebox Februari - Ame Mascara

Much More Lashes Mascara van Ame – Een zwarte mascara is altijd handig. Ik verslijt er toch aardig wat in een jaar! Mijn ‘oude’ van Rituals is inmiddels op en dus ben ik nu aan de vorige Goodiebox-mascara begonnen, van Teez Cosmetics. Deze kan dus nog even in de voorraadkast maar komt zeker ook weer van pas!

De Goodiebox van februari was weer goed gevuld met mooie producten! Jammer dat ik de setting powder al had, maar voor wie hem nog niet kent echt een fijn product om te proberen! Met de handcreme ben ik het meest blij, die komt altijd als geroepen! Voor de rest gewoon weer een erg fijne box met spulletjes die goed van pas komen. Fijn!

Waarde Goodiebox Februari

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: