Make-up Verzorging

Drie maanden later: mijn favoriete producten tot nu toe

8 juli 2018
Goodiebox

Jaaaa inmiddels alweer drie maanden aan het bloggen! Tijd om eens terug te kijken op alle mooie, bijzondere producten die ik de afgelopen tijd heb uitgeprobeerd. Hierbij een aantal van mijn favoriete producten van de afgelopen tijd.

Na drie maanden bloggen is er een hoop gebeurd! In april ben ik een (gratis) blog gestart. Inmiddels is die alweer verhuisd, voorzien van een nieuw jasje, heb ik twee beautyboxen om te testen en een heleboel lol met mijn blog. Hopelijk blijft dat zo!

In de afgelopen drie maanden heb ik een hoop producten uitgetest. De meeste waren goed, maar er zijn er ook een paar die ik echt super vind en zo nog een keertje zou kopen. Mijn vijf favoriete producten vind je hieronder:

1. Cleansing Volumising Paste van Christophe RobinChristophe Robin
Volgens mij heb ik in mijn review al flink gejubeld over dit product, maar ik doe het gewoon nog een keer: dit spulletje is echt te gek. Zelfs mijn Hollandse dunne, blonde haar krijgt er een enorme oppepper van en voelt dikker, steviger en voller. Deze blijft, zeker weten.

2. Glycolic Fix Daily Cleansing Pads van NIP + FAB
Ik heb lang gewacht met testen, maar dit product verraste me echt. Lekker makkelijk in het gebruik, gemakkelijk mee te nemen en een mooie, schone huid zonder frommeltjes en rommeltjes. Een topper voor thuis en op reis.

3. Creme Fraiche de beauté van Nuxe
Over deze moisturizer heb ik zelfs al twee posts geschreven – need I say more? Inmiddels ben ik fan van deze dagcreme. Mijn huid is er enorm van opgeknapt en hij ruikt ook nog eens geweldig.

4. RNA Serum van Avant
Dit is er eentje die ik zelf niet zo snel had gekocht, maar die wel enorm heeft geholpen met het verbeteren van mijn huid. Trekt snel in, dus je hoeft ’s morgens niet lang te wachten voor je verder kunt, en voelt prettig aan.

5. The Ritual of Dao Bodycream van Rituals
Het lijstje is natuurlijk niet compleet zonder een product van Rituals! Deze bodycream is zeker fijn als je last hebt van een droge huid. Ruikt geweldig (zoals eigenlijk alles van Rituals) en smeert lekker weg.

Op naar het halfjaar, met nog veel mooie producten en misschien een heel andere top 5!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: