Verzorging

Review: Boob Tube + Multi Action Bust Firmer van MIO

1 oktober 2018
Boob Tube van MIO - banner
Boob Tube van MIO

Soms vind je aparte dingen in de beautybox. Zoals dit spulletje uit de Look Fantastic Box van augustus. Een Boob Tube…?! Het blijkt een spulletje dat bedoeld is om je borsten en decolleté te verstevigen. Okee…

Het leuke (en soms ook maffe) aan beautyboxen is dat er soms hele aparte producten in zitten. Zo ook deze Boob Tube Multi Action Bust Firmer van MIO. Het merk ken ik niet, het product ook niet. Tijd om te smeren! 

Het merk

MIO is een Italiaans merk dat zich heeft gespecialiseerd in Body Care. De filosofie hierachter is dat veel vrouwen genoeg investeren in gezichtsverzorging, maar dat de rest van het lichaam minder aandacht krijgt. Dat vinden de mensen van MIO jammer en daarom hebben zij een lijn ontwikkeld die zich richt op lichaamsverzorging. 

Op de homepage vind ik niet alleen een mooie lijn producten, maar ook een linkje naar meer informatie over de Boob Tube. Zelfs met een filmpje! Handig, als je (zoals ik) niet gewend bent om voor specifieke lichaamsdelen een aparte verzorging te hebben! 

Het product

Ondanks alle uitleg weet ik nog steeds niet goed wat ik met deze Boob Tube moet. De plastic verpakking oogt wel een beetje goedkoop, wat toch een beetje jammer is. Gelukkig maakt de geur van dit spulletje dat weer helemaal goed: het ruikt naar wilde bloemen op een zomerdag. Misschien wat minder geschikt voor mensen die niet van sterke, bloemige geuren houden, maar ik vind het zalig! 

Het gebruik

De Boob Tube crème ruikt niet alleen lekker, hij smeert ook lekker weg.  Het trekt snel in de huid en voelt niet vettig aan. Wat wel een beetje jammer is, is dat er af en toe wat spul blijft hangen in het pompje van de verpakking, waardoor er kleine verstoppingen ontstaan en je soms even wat harder op het pompje moet drukken. 

Of het ook echt werkt weet ik eigenlijk niet! Ik smeer mijn boobs en decolleté ermee in na het douchen en geniet van de bloemengeur, maar merk geen toegenomen stevigheid. Misschien is mijn B-cup ook niet de meest geschikte maat om mee te testen? 

Dit vind ik ervan

Alles bij elkaar vind ik het een mooie gedachte om ook meer aandacht aan de verzorging van je lichaam te besteden in plaats van je alleen te concentreren op je gezicht. Dat is wel een gedacht die ik mee ga nemen. 

Verder is dit een product dat heerlijk was om een keer uit te proberen, maar voor mij niet echt veel toevoegt. Een lekker ruikend cadeautje en een extra verwenmomentje voor je me-time, maar niet iets dat ik zelf nog een keer zal kopen. 

Boob Tube van MIO - banner

3 Comments

 • Reply Unboxing: de Look Fantastic Box van oktober! - Huid en Haar 9 oktober 2018 at 8:00 am

  […] & Decolletage Cream  van Prai: was ik bijna door de Boob Tube van MIO heen, krijg ik weer iets nieuws om mee te smeren! Je hals en decolleté zijn plekken waar je echte […]

 • Reply Beauty trash: dit heb ik opgemaakt in oktober - Huid en Haar 4 november 2018 at 6:59 am

  […] heb heel wat Body Care opgemaakt in oktober! Allereerst was er de Boob Tube van Mio – mijn eerste product dat speciaal voor je decolleté is gemaakt. Leuk om eens te proberen, […]

 • Reply Review: Ageless Throat & Decolletage Cream van Prai - Huid en Haar 9 november 2018 at 6:50 am

  […] de Boob Tube van MIO ontving ik een nieuw, soortgelijk product in de Look Fantastic Box: de Ageless Throat & […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: